Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Schelvisschotel met aardappel en tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr aardappelen
1 ui
3 tomaten
250 gr schelvisfilet
2 eetlepels citroensap
25 gr boter
1 teentje knoflook
1 theelepel Franse tuinkruiden
zout, peper

Bereiden

Snijd de aardappelen in stukken en kook die in 15 minuten
bijna gaar.
Snipper de ui en snijd de tomaten in stukjes.
Snijd de vis in stukken en besprenkel die met 1 eetlepel
citroensap.
Verhit de boter in een braadpan, bak de ui zachtjes 3 minuten
en pers de knoflook erboven uit.
Voeg de vis, de tomaat, de Franse tuinkruiden en zout en peper
toe en bak ze 3 minuten mee.
Voeg de aardappelen en 1 eetlepel citroensap toe, breng het
gerecht aan de kook en stoof het, met het deksel op de pan, in
7 minuten zachtjes gaar.
Lekker met broccoli.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Koolvisfilet met broccoli en linzen
Roodbaars filet bereid op een groentenbedje.
Roodbaarsfilet (Sébaste) Oriental (4 pers)
Kabeljauw balletjes
Dinerschotel van snoekbaarsfilets

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes